Earth hour i Vänersborg

Kom till Plantaget nu på lördag 25 mars kl 19:30-21:30 när vi tillsammans med Vänersborgs kommun manifesterar Eart hour för klimatets skull.

Få klimatinspiration

Vänersborg bjuder på sång, utställningar, inspiration till klimatsmarta vanor och varm dryck med tilltugg. Passa på att prova en elcykel eller titta närmare på en elbil eller möt våra utställare som kommunens energirådgivare, Naturskyddsföreningen, Friluftsfrämjandet och kommunens trafikingenjör.

Vi släcker för en ljusare framtid

Kl 20:30 släcker vi ner för en ljusare framtid och njuter av stämningsfull ljusdans och glimrande eldshow. På Earth hour landar duon Eldfågel i Vänersborg med en vacker och intensiv föreställning där välkoreograferad elddans möter teknisk skicklighet i sagoatmosfär.

Eldfågel eldshow earth hour Vänersborg Fotograf Peter Gustafsson

Foto: Peter Gustafsson/Eldfågel