Brinner du för Fairtrade ? Anmäl dig till ambassadörsutbildning 24 april

Brinner du för rättvisa för människor som bl.a. producerar livsmedel i andra länder under dåliga arbetsförhållanden. Är du intresserad av att få lära dig mer om fairtrade och sedan sprida kunskaper vidare till andra personer, t.ex. genom att föreläsa om Fairtrade till olika grupper och föreningar i samhället.
Fairtrade City Vänersborg ordnar korta ambassadörsutbildningar för personer som arbetar med evenemang där man önskar samarbeta med Vänersborg Fairtrade City. Första ambassadörsutbildningen kommer att hållas den 24 april kl 18.00-20.30 i Wargön IK:s lokaler vid Hallevi IP.
Föranmälan till Helena Lensell senast den 20 april. Kontaktuppgifter:  Helena Lensell, Miljöstrateg för Vänersborgs kommun Tel: 0521-722429, 0701-620732. E-post: helena.lensell@vanersborg.se
Fler chanser att gå utbildningen kommer framöver, såväl på dagtid som kvällstid.
Detta inlägg har kategorierna Tips och etiketterna . Bokmärk länken.