Medlemskväll i november – en ny tradition sen 2016

Välkommen på medlemskväll tisdag den 21 november kl 18.30 i ”blå matsalen” i Fridaskolan, Hagaparken.

OBS! Vi har flyttat till ny lokal för medlemsmötet – i pappersprogrammet står det att vi ska vara i Folkets hus.
Entrén kommer att vara precis bredvid ”blå matsalen” – flagga och lykta visar vägen.

Vill du ta med dig någon som inte är medlem så går det självklart bra. Det är enkelt att bli medlem!

Kvällens program (cirkatider)
18.30 – ordförande Kim Blomster inleder och berättar om kommande utmaningar
18.45 – cirkelledare och fotograf Ingvar Eliasson berättar om Naturfotogruppens arbete
19.00 – köp fika och prata med andra medlemmar om hur vi kan utveckla föreningens verksamhet
19.30 – projektledare Helena Grimm och Charlotta Bang från Vänersborgs kommun berättar om statusen i projektet om Halle- och Hunneberg
Avslutning senast 20.30

Ingen föranmälan behövs, men klicka gärna i att du kommer på vårt Facebookevenemang så vet vi på ett ungefär hur mycket vi ska baka! ;-).

Ansvariga för programpunkten är Kim Blomster, 070-223 25 46 och Inger Rölland, 073-974 20 98.