Programaktiviteter

Om du brinner för miljö- och naturfrågor kan du få släppa loss din kreativitet och engagera dig i vår programgrupp.

Vill du veta mer och kanske prova på vad det innebär – skicka oss ett mejl med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vårt sommarprogram mars – september 2018

Lite längre ner kan du ladda ner hela sommarprogrammet som en pdf-fil. Från och med år 2018 skickar vi bara pappersprogram till de medlemmar som vi inte har någon mejladress till. Övriga medlemmar får ett mejl med pdf-filen.

Även fortsättningsvis finns pappersprogrammen på flera ställen runt om i kommunen, bland annat biblioteken och i butiker, samt på våra aktiviteter så klart. Vi ses!

Klicka på bilden för att se den i större format.

Sommarprogram 2018 Naturskyddsföreningen Vänersborg mittuppslag aktiviteter

Från år 2017 ligger våra aktiviteter kvar som inlägg på startsidan istället för separat sida om genomförda aktiviteter.

2015 och 2016 års genomförda aktiviteter ligger kvar som undermenyer till den här sidan. Som vanligt finns våra aktuella aktiviteter även med i Naturskyddsföreningen rikskalender, som du ser  till höger på flera av våra sidor.
Så länge vi har kvar pappersprogram kommer de även att ligga som nedladdningsbara pdf-filer här.

Program att ladda ner som pdf-dokument

Sommarprogram_2018_SLUTLIG

Program_HöstVinter_17-18_SLUTLIG