Aktiviteter

Om du brinner för miljö- och naturfrågor kan du få släppa loss din kreativitet och engagera dig i vår programgrupp.

Vi gör två program per år och har delat upp det i säsongerna sommar (mars-september) och vinter (september-mars). Programgruppen har kontakt med övriga temagrupper och får även in aktiviteter från andra aktiva medlemmar.
Vi vill gärna ha med kreativa och skaparsugna människor i Programgruppen – det är en merit om du kan officeprogrammen. Vill du veta mer och kanske prova på vad det innebär att arbeta i vår grupp – skicka oss ett mejl med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

/ Kim, Ebba, Marta och Thomas

Program sept-mars Naturskyddsföreningen Vänersborg

Program att ladda ner som pdf-dokument

Program_2018-2019_WEBB

Sommarprogram_2018_SLUTLIG

Program_HöstVinter_17-18_SLUTLIG

Program vår-sommar 2017

Program 2016-2017

Program sommaren 2016

Programmet vintern 2015-2016

Program i pappersformat

Från och med år 2018 skickar vi bara pappersprogram till de medlemmar som vi inte har någon mejladress till. Övriga medlemmar får ett mejl med länk till programmet i pdf-format.
Även fortsättningsvis finns pappersprogrammen på flera ställen runt om i kommunen, bland annat biblioteken och i butiker, samt på våra aktiviteter så klart.
Från år 2017 ligger våra aktiviteter kvar som inlägg på startsidan istället för separat sida om genomförda aktiviteter (gäller år 2015 och 2016).